Pils, pølser og permanent jobb

Vinnerne av Geelmuyden Kieses konkurranse «Pils, pølser og praksisplass», Ruben Carlsen og Stian Taknes Eriksen, tiltrådte som interns 1. april. Men praksisperioden som skulle vare i 16 uker, ble avbrutt av fast ansettelse etter en knapp måned.

93301 37d97 original
Ruben Carlsen og Stian Taknes Eriksen er splitter nytt team i GK.

– Både teamet og vi i GK har vært opptatt av at praksisperioden ikke skal foregå som et skyggeteam. Fra dag én har de gått inn i konkrete prosjekter, med fullt ansvar. Vi passer på både teamet, prosjektet og kunden på avstand for å se om det trengs bistand, men det ble fort klart at Ruben og Stian var knusktørre bak øra. Når de leverer sånn og i tillegg er knakende fine gutter, så måtte vi bare ansette dem, sier kreativ leder Ole Henrik Stubberud.

– Man ser jo fort om man er rustet for bransjen når man får full tillit og kastes inn i sitt første, egne kundemøte etter to uker. Og da er det jo ekstra moro å treffe blink, sier Stian Taknes Eriksen.

Ruben er 30 år fra Sandefjord og går Art Direction, mens Stian er 23 år og går Tekst og skribent, begge ved Westerdals.

– Det er ganske sprøtt det som har skjedd siden vi i 2. klasse første gang kom til Sommerrogata i forbindelse med en skoleoppgave, til nå å gå inn de samme dørene for å finne plassen min ved vinduet ut mot Solli plass. Rett fra skolebenken og ut i drømmejobben, det blir ikke bedre enn det, sier Ruben Carlsen.