Prisbelønt regissør til Oslo Assembly

Oslo Assembly styrker laget med regissør Robert Nylund. – Vi er svært stolte for at han valgte oss, forteller partnerne i produksjonsselskapet.

Billede 5
Robert Nylund.

– Vi har i lang tid vært begeistret for filmene til Robert og vi er overbevist om at han vil fylle en viktig rolle hos oss. Vi er ikke minst svært stolte for at han valgte Oslo Assembly som sitt produksjonsselskap, forteller partnere Jannecke Nordskog og Lars Tovik.

– Robert har lenge vært etablert som regissør i det skandinaviske toppsjiktet og produsert utallige prisvinnende filmer, fortsetter de.

Allerede i sitt første år som regissør ble Nylund nominert med to filmer i Young Director Award (YDA) som foregår samtidig med Cannes Lions. Siden den gang har han vunnet i konkurranser som New York Festivals, Epica, Cresta, Spotlight, Eurobest, The One Show og Sølvfisken med flere.

Robert Nylund har mange strenger å spille på som regissør. Han beveger seg sømløst mellom reklame-sjangerne; Fra lettbeint humor til emosjonelle og nære historier til det visuelt eksplosive og rytmiske innen både sport og bil-segmentene, forteller produsentene.

– Sist men ikke minst, Robert er en usedvanlig hyggelig type som vi gleder oss til å introdusere til kreatørene.

Under ser du smakebiter fra jobbene hans. Du kan se flere filmer på www.osloassembly.no.

McDonalds - Happy Meal
Intersport - Sports to the people
Libresse - Win what you want
Elkjøp - Apple Iphone
Stena Line
Lerum - Saft