Prisen for Årets Student til Sebastian Pandonis og gjengen fra Berghs

Med arbeidet «Extra Long Lasting Memory» for Wrigley’s Extra vant teamet bestående av Sebastian Pandonis, Folke Külhorn og William Röhl fra Berghs School of Communication både gull i Student Kommunikasjon og hederstittelen Årets Student. Prisene ble delt ut under Gullblyanten 2021 fredag kveld.

Aarets Student 3
Aarets Student 2
Sebastian Pandonis representerer vinnerteamet fra Berghs som både vant Gull i Student Kommunikasjon og Årets Student. Foto: Tor Lie
Aarets Student 1

Gullblyanten ble en travel kveld med stadig løping opp og ned på scenen for Sebastian Pandonis. I tillegg til å vinne priser på vegne Anorak, der han til daglig er kreatør, vant han også det norske Young Lions Film-uttaket sammen med kollega Jakob Steinmo. Og i Studentkategorien vant altså Pandonis og teamene hans fra Berghs School of Communication både gull, bronse og hederstittelen Årets Student, med en gavesjekk på 10.000,- som bonus.

Arbeidet som vant gull i Student Kommunikasjon, og førte til prisen for Årets Student, heter «Extra Long Lasting Memory» for Wrigley’s Extra, en jobb som allerede har vunnet pris i Young Ones Student Awards. Berghs-teamet, som også består av Folke Kühlhorn og William Röhl, vant også stort under fjorårets Gullkalven.

Sølvet i konkurransen gikk til Westerdals-teamet Trym Aasheim og Jakob August Andresen med jobben «The Beer Harmony» for Budweiser, en jobb som i fjor sommer vant finalistbevis i New York Festivals.

Bronsen gikk til jobben «Eat Your Words» for Burger King av Sebastian Pandonis, Henrik Billing, Folke Kühlhorn og Julia Holtback Yeter, alle fra Berghs School of Communication.

Juryens begrunnelse for gullet i Student Kommunikasjon lyder som følger:

– I en kategori med svært høyt i nivå i år, er dette et ekstra gjevt gull. Vinnerjobben er et friskt pust som imponerer stort med en nytenkende og smart innsikt. Dette er et solid bevis på hvordan reklame kan snu utfordringer til nye muligheter, og både strategi og utførelse ga juryen en langvarig god smak i munnen. Vi oppfordrer alle til å tygge Extra i kveld for å huske denne jobben. Sebastian Pandonis, Folke Kühlhorn og William Röhl med arbeidet «Extra Long Lasting Memory for Wrigleys Extra».

Her ser du jobben som vant gull i Student Kommunikasjon.