Giants & Toys åpner i Oslo

Det svenske produksjonsselskapet Giants & Toys åpner kontor i Oslo. Magnus Castracane blir daglig leder.

82320 ec164 original
Magnus Castracane og Giants & Toys ypper til konkurranse.

– Tidene i reklamefilmbransjen forandrer seg, men behovet for flinke regissører og en service man ofte kun finner i utlandet er noe vi tror på og mener det er plass til her i Oslo, sier den ferske sjefen for Giants & Toys Oslo, Magnus Castracane.

Ifølge ham er svenskene imponert over det norske markedet, de gode ideene og er veldig klare for å bli bedre kjent med de norske byråene. Castracane, som kommer fra både mat- og filmbransjen, forteller at service og orden to viktige verdier.

– Svenskene er kjent for sin «Ordning og reda», noe jeg setter stor pris på, men det var først og fremst åpenheten og det genuine ønske om å lage best mulig film sammen med utrolig hyggelige folk som jeg synes var forlokkende.

Giants & Toys har akkurat landet en eksklusiv avtale med regi-kollektivet Traktor i Skandinavia (se egen sak). Fra og med 1. februar starter Castracane opp Giants & Toys i Møllergata 34, og i mars kommer linjeprodusenten på plass. Giants & Toys har regissører som Henrik Sundgren, Jens Jonsson, Jesper Ganslandt, Robert Nylund og nevnte Traktor.

– Målet er å bli det beste og mest serviceinnstilte produksjonsselskapet i Norge. Vi skal bli mye flinkere enn det de har vært i Sverige, det er jeg helt sikker på sier Castracane.

– Alt er jo tross alt en konkurranse, alltid.Annonse: