Produsent Mikkel Gulliksen går til Oslo Assembly

Produsent med lang fartstid går inn i fast stilling sammen med Lars Tovik og Jannecke Nordskog i Oslo Assembly.

Pressebilde Mikkel
Lars Tovik, Mikkel Gulliksen og Jannecke Nordskog. Foto: Oslo Assembly

Mikkel Gulliksen har bred erfaring fra norsk reklamefilmbransje, og har blant annet jobbet som produsent og daglig leder for MER Content, hvor han produserte musikkvideoer og reklamefilmer i Norge og internasjonalt. Han har produsert film for artister som Alan Walker, Hans Zimmer og Ava Max, og merkevarer som Asus, Coop, OBOS, Meny, UNICEF, Jarlsberg, Tryg og Helsedirektoratet.

– Mikkel har allerede jobbet hos oss som freelance i seks måneder, og det ble da tydelig at han passet inn i Oslo Assembly som hånd i hanske. Han tar med seg smarte produksjonsløsninger og en enorm entusiasme som smitter over på alle han jobber med, sier kreativ leder Lars Tovik.

– Oslo Assembly produserer film i alle slags størrelser, fra kompliserte produksjoner med innspilling over mange dager til mindre og mer lettbeinte produksjoner. Mikkel beveger seg sømløst mellom disse, samtidig som han optimaliserer løsningene for hver enkelt produksjon. I året som kommer vil vi representere flere regissører og da er det viktig å ha et solid og fleksibelt produksjonsapparat. Det får vi nå som Mikkel går inn i fast stilling som produsent, sier daglig leder Jannecke Nordskog.

– Oslo Assembly er en spennende utfordrer med høye ambisjoner, dyktige regissører og stor entusiasme for norsk reklamefilm. Jeg gleder meg til fortsettelsen sier Mikkel Gulliksen.

Se Oslo Assemblys arbeider på www.osloassembly.no.