Pudder styrker med to nye fotografer

Foto- og stylingbyrået Pudder Agency har signert fotografene Signe Luksengard og Sebastian S. Bjerkvik.

Signe og Sebastian Anne Valeur X
Signe Luksengard og Sebastian S. Bjerkvik. Foto: Anne Valeur/Pudder Agency

– Vi har fulgt både Signe og Sebastian over lengre tid, og gleder oss over at tiden er moden for et samarbeid. De har begge jobbet mye dokumentarisk, både i redaksjonell sammenheng og med personlige prosjekter. Et sterkt blikk for det ekte og usminkede er kvaliteter vi ser at også det mer kommersielle markedet trekkes mot, så vi ser frem til å utvide stallen med nettopp disse, sier Maren Helly-Hansen Sørbye og Hilde Holta i Pudder Agency.

Sebastian har i perioder vært fast bidragsyter i D2, og jobbet mye redaksjonelt. Han er også aktiv i skatemiljøet og henter mye inspirasjon derfra. Signe er en sterk historieforteller som de siste årene har jobbet med flere egne fotoprosjekter i form av utstillinger og bøker, ofte med mennesker i sentrum.

Sebastian 1
Fotografier tatt av Sebastian S. Bjerkvik.
Sebastian 2
Sebastian 3
Sebastian 4

– Jeg har hatt som mål å samarbeide med Pudder helt siden jeg var ferdig utdannet fotograf. Å være med i agenturet gjør at jeg kan fokusere på det jeg er best på, å fotografere. Jeg brenner for å fortelle historier og ser frem til å gjøre mer av nettopp det også i det kommersielle feltet, sier Signe Luksengard.

– Pudder er et agentur med masse dyktige og lidenskapelige mennesker, og jeg setter pris på muligheten til å være en del av noe så spennende. Samarbeidet er en unik mulighet til å ta et skritt videre med det kommersielle arbeidet mitt, sier Sebastian S. Bjerkvik.

Signe 1
Fotografier tatt av Signe Luksengard.
Signe 2
Signe 3
Signe 4
Signe 5
Signe 6

– Vi er utrolig stolte og glade for å representere så flinke folk, og håper at vi med Signe og Sebastian treffer markedet enda litt bredere, både i uttrykk og blant potensielle kunder, sier Helly-Hansen Sørbye og Holta i Pudder Agency.

I tillegg til Signe og Sebastian representerer Pudder fotografene Anne Valeur, Einar Aslaksen, Renate Thorseth, Sara Angelica Spilling, Tommy Andresen, Ida Fiskaa og Truls Qvale.