PUSH åpner kontor i Oslo

PUSH spesialiserer seg på «culture marketing», innholdsproduksjon som skaper bølger. Det har de gjort i et snaut tiår allerede, fra Shanghai, Tokyo og Sydney. Nå åpner Oslo-kontoret.

R1 04364 020 A
Kristin Skar Forseth, Kristian Kvam Hansen og Andreas Nordberg.

Den norske fraksjonen av det kreative studioet skal ledes av PUSH-gründerne selv: CFO Kristin Skar Forseth og EP Kristian Kvam Hansen. I tillegg har de fått med seg Andreas Nordberg, som går inn som partner, kreativ leder og regissør.

– PUSH er til for bedrifter og merkevarer som vil bli noe mer enn bedrifter og merkevarer. Vårt mål, på vegne av dem, er langsiktig kulturell relevans: En naturlig og bestandig plass i kulturen, en selvfølgelig og organisk del av folks liv. Da er en sterk, kulturell forankring bare begynnelsen. De få merkevarene som fortjener en slik posisjon, bidrar også til å forvalte og videreutvikle kulturen, sier Kristian Kvam Hansen.

– Et selvsagt valg

PUSH har gjennom åtte år hjulpet internasjonale merkevarer i APAC-regionen med å finne sin kulturelle forankring. Nå ønsker de å hjelpe norske kunder med det samme. Samlet har trioen jobbet med store annonsører som Amazon, NIKE, The North Face, Beats By Dre, Budweiser, Adidas, Red Bull, Vans, Zara og H&M.

– Andreas var et selvsagt valg fordi han har lang og bred erfaring med å skape kulturelt forankret innhold og kommunikasjon, akkurat som oss. Han er hardtarbeidende, han har gjennomføringsevne og han bryr seg. Han brenner for en bedre verden der verdifulle subkulturer løftes opp og frem til fordel for oss alle, sier Kristin.

Etter ti år i bransjen har Nordberg erfaring med filmregi, konseptutvikling, innholdsproduksjon og kreativ strategi, fra blant andre VICE / Virtue, Schibsted og Simpleness.

– Jeg føler meg hjemme hos PUSH. Deilig å jobbe med noen som også ønsker å forstå kulturen, forstå fortiden og samtiden, så vi kan samarbeide med spennende merkevarer og interessante folk om å skape fremtiden, sier Andreas.

Kommersielt, redaksjonelt og kunst

PUSH forteller at de har gjort mye arbeid for kommersielle aktører, men også at de stadig bemerker seg gjennom kunstprosjekter og internasjonale musikkvideoer.

– Vi har blant annet gjort musikkvideoer for Rosalia og Rauw Alejandro og dokumentarer om Asias største hip-hop-artister for Red Bull Japan. I samarbeid med Converse arrangerer vi årlig Asias største skate-filmfestival, PUSHFEST. Det er med andre ord mye spennende som skjer der PUSH er, og alt dette vil vi ta med oss til Oslo og våre kunder her, slik at vi sammen kan skape et miljø rundt det vi brenner for.

De nye nettsidene til PUSH kan du se her: push.xyz. Under kan du se et knippe aktuelle PUSH-jobber.

Rauw Alejandro, «Que Rico Ch**ngamos»
JD / The North Face, «More Than a Jacket»
Beats By Dre, «Beyond Symmetry»