PUSH produserer musikkvideo for Latino-stjerne i Tokyo

Rauw Alejandros nyeste video følger en utagerende tur på byen i Tokyo, produsert av det norske produksjonsselskapet PUSH, regissert av mystiske STILLZ.

01 FOOTAGE 01 13 34 18 Still033

Rauw Alejandro har med sitt nyeste album «Saturno» tatt et stort steg til å bli en av de aller største latinamerikanske stjerneskuddene, på høyde med mer etablerte artister som Bad Bunny og J Balvin (Alejandro og det spanske fenomenet og forloveden Rosalia utgjør for øvrig et latinomusikalsk power couple).

Når han i slutten av 2022 skulle spille inn sin nye musikkvideo til «Que Rico Chi**ngamos», rekrutterte han regissøren med artistnavnet STILLZ, for å skyte musikkvideoen i Tokyo. Konseptet viser Rauw og hans fire salarymen på en trippy og utagerende tur på byen. De er alle (inkludert stjernen selv) ikledd hyperrealistiske masker av ansiktet til Rauw.

– Høyst utfordrende og hektisk

Maskene er ment som et symbol på et samfunn der mange ofte lever et liv som ikke tillater egen identitet, og hvor mange sylter frustrasjonen og håpløsheten i alkohol, ifølge produksjonsselskapet PUSH, som er fast samarbeidspartner med STILLZ. Det norske selskapets Tokyo-kontor var dermed et naturlig valg, ikke minst siden eksekutiv produsent og grunnlegger av PUSH, Kristian Kvam Hansen, har jobbet nært med regissøren tidligere. Han sier at å jobbe med produksjoner av dette kaliberet alltid er spennende, men høyst utfordrende og hektisk.

– På denne videoen spesifikt var produksjonen rett rundt jul og nyttårsfeiring, og det ga sine åpenbare utfordringer. Vi skøyt også på 35mm film og måtte i tillegg ta stilling til en god porsjon kulturelle utfordringer, forteller Kvam Hansen.

«Que Rico Chi**ngamos» av Rauw Alejandro. Regi: STILLZ

STILLZ har tidligere gjort så og si alle Bad Bunny-videoene, samt jobbet med store stjerner som J Balvin, Lil Nas X og tidligere nevnte Rosalia. I tillegg til å ha etablert seg som en av de aller største musikkvideoregissørene i verden, har han et svært populært klesmerke og nylig utgitt en fotobok på over 600 sider.

– I en alder av kun 24 år er han et eksepsjonelt talent som har rukket å bli mangemillionær på det som startet som en hobby som fotograf, forteller Kvam Hansen.

Kristian og PUSH-teamet er for øyeblikket i Tokyo, hvor de igjen har teamet opp med STILLZ og jobber på den nye musikkvideoen til Rosalia.