Ramsøskar Interiørarkitekter til KIND

Etter åtte suksessrike år var det på tide å se på merkevaren Ramsøskar på nytt. I den prosessen har de valgt å samarbeide med KIND.

Helle1
Daglig leder Helle Fossberg i Ramsøskar.

Ramsøskar ble etablert i 2012 og har frem til i dag vokst til et av Norges største interiørarkitektkontorer.

– For oss var det viktig å finne et fullservicebyrå som vi kan jobbe med over tid, og som kan hjelpe oss gjennom hele merkevareprosessen. Det var KIND sin sterke fokus på det emosjonelle som var avgjørende ved valg av byrå. Vi jobber selv i en kreativ bransje der det visuelle og emosjonelle er en sterk driver i alt vi leverer. Vi ønsket derfor å jobbe med de aller beste innen design og merkevarebygging, sier daglig leder Helle Fossberg i Ramsøskar.

– Ramsøskar bygger ikke fysiske rom som de fyller med fine møbler og farger. Måten de tenker på er egentlig beslektet med vår egen filosofi, sier Jan Willy Skjølberg, Strategisk Brand Consultant i KIND.

– Vi jobber begge med opplevelser. Både interiør og merkevarer skal hente sin kraft fra en unik immateriell og emosjonelle kjerne. Det skal ikke være en øvelse i form og farge alene. Veldig mange kan lage noe som ser fint ut, men det er svært få kan lage noe som oppleves og kan kjennes Derfor et dette et ekstra spennende samarbeid for oss. Sammen skal vi gå dypt inn i kjernen på hva Ramsøskar er og skal være. Ikke bare i dag, men også i fremtiden, avslutter Skjølberg.