Anbefaler norsk app

Magasinet Real Simple anbefaler den norskutviklede appen Thyme til sine 7.6 millioner lesere.

47125 85648 original

Thyme, utviklet av Hyper, er en enkel og brukervennlig multitimer som gjør deg i stand til å holde styr på alle kokeplater og på det du har i ovnen. Samtidig.

– I utviklingen av Thyme har vi lagt stor vekt på brukervennlighet gjennom stilsikkert design bygget på prinsippene til den kjente designeren Dieter Rams, uttaler Thuy Gia Nguyen, designer i Hyper.

Varm mottagelse

Thyme ble lansert rett før jul og klatret raskt inn på topp 10 listene i AppStore. Appen har fått en rekke gode omtaler på diverse design- og matblogger rundt om i verden. «It sure beats my usual method of setting one timer on the microwave, one on my phone, one on the back of the stove (which never works, anyway), and then just watching the clock,» skrev cultofmac.com om appen.

Magasinet Real Simple ble lansert av Time inc. i 2000, og inneholder artikler og informasjon om hjemmestell, pleie av barn, matlaging og velvære. Magasinet har 7.6 millioner lesere over hele verden hvorav 90 prosent er kvinner.

– Vi ble kontaktet av Real Simple for en tid tilbake der de ønsket å lage en presentasjonssak på Thyme. Da vi forstod hvor stort magasinet var må vi innrømme at vi både ble stolte og fikk litt høyere puls. Det er en stor anerkjennelse å bli omtalt i Real Simple og selvfølgelig helt unikt for oss å nå ut til nærmer 8 millioner lesere verden over, uttaler Lars-Petter Windelstad Kjos, kreativ leder i Hyper.

Real Simple er nå å få kjøpt både som papirmagasin eller til Ipad. Thyme er tilgjengelig for salg i AppStore og Google Play.