Rebecka Taule fra TRY Motion i The One Show-juryen

– Det er en ære å bli spurt, sier Rebecka Taule i TRY Motion. Sammen med navn fra toppselskaper som Apple og New York Times er hun invitert til å være jurymedlem i prisutdelingen The One Show 2022. Hun håper å se et større fokus på motion design blant finalistene.

Rebeckataule
Rebecka Taule skal delta i juryen for Moving Image Craft i årets The One Show.

Som jurymedlem i årets runde av den internasjonale og prestisjetunge prisutdelingen The One Show, skal Taule være med å kåre årets viktigste arbeider innen reklame, design og digital markedsføring internasjonalt.

– Juryen består av fagfolk fra hele verden, og det er utrolig kult å få være med å representere TRY Motion og Norge. Jobbene holder et veldig høyt nivå, og de skal vurderes i mange ulike kategorier. Det blir nok intenst, men ikke minst utrolig inspirerende å få muligheten til å se alle bidragene som kommer inn. Jeg gleder meg veldig!, sier Rebecka Taule.

Hun tar over stafettpinnen innad i TRY-huset fra Tonje Jæger fra TRY Design, som satt i designjuryen i fjor. Med dette blir Taule det niende norske jurymedlemmet i den gjeve prisutdelingen i løpet av det siste tiåret.

– Et stadig større fokus på motion

The One Show er blant de tre fremste globale prisutdelingene innen reklame, design og digital markedsføring. Prisen deles ut av en internasjonal jury, bestående av rundt 400 kreatører fra 48 land. I juryen sitter det navn fra toppselskaper som Apple, Twitter, Nike og New York Times.

Taule er spent på om motion design kommer til å få en sterkere stemme i kategorien «Moving Image Craft» enn tidligere.

– Det har blitt et stadig større fokus på motion som en viktig del av arbeidet med en visuell profil de siste årene. Dette er noe vi også jobber mye med hos TRY Motion, hvor vi tenker strategisk rundt bevegelse og animasjon, og hvordan dette i seg selv skaper identitet. Det blir spennende å se om denne utviklingen gjenspeiles i arbeidene som sendes inn, sier Taule.

The One Show-utdelingen holdes i New York 20. mai 2022. I tillegg til Taule, deltar Ina Brantenberg fra Tank Design i årets designjury i The One Show, mens Svein Haakon Lia fra Bleed og fotograf Lasse Fløde skal delta i juryen til søsterkonkurransen ADC.