Red Dot-priser til Fasett og Skin

I en prestisje- og tradisjonstung konkurranse med 13.000 bidrag fra over 40 land vant Fasett to priser for en spekeskinkepakke og en årsrapport, mens Skin vant pris for et sexleketøy.

8276 bddcd original
8277 58ac3 original
8278 d0883 original
8279 6715c original
8280 3eec5 original
8281 2a2bd original

Red Dot Design Award er verdens største og en av de mest toneangivende designkonkurransene i verden innen produkt- og kommunikasjonsdesign. Konkurransen arrangeres av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland.

I Red Dot er det slik at 10 prosent av bidragene blir tildelt en Red Dot, mens under én prosent kan skilte med Red Dot: Best of the Best (vinnerne av denne blir også nominert til æresprisen «Red Dot: Grand Prix», som juryen kan velge å dele ut til beste bidrag innen hver kategori).

To til Fasett, én til Skin. Stavangerbyrået Fasett vant Red Dot: Best of the Best for sin årsrapport for Sandnes Sparebank, mens spekeskinkepakka fra Suldal mottok en Red Dot. Årsrapporten fra Sandnes Sparebank har for øvrig vunnet i Gullblyanten, Visuelt og ED Awards.
– Å møte kolleger fra Europa og Asia og se at våre arbeider blir lagt merke til og rangert blant de beste av de beste gir inspirasjon og energi til å stå på enda hardere for våre kunder – for å gi dem ytterligere verdi, uttaler byråleder Pål Hjorth Berge begeistret på telefon fra Essen.

Laid.
En Red Dot fikk også Skin Designstudio for sexleketøyet Laid, som tidligere har vunnet i Visuelt, Merket for god design og European Design Award. Nå kan også de føye Red Dot Award til rekken av utmerkelser.

Les mer på red-dot.de.