Regiduo til Tangrystan

Ida Thurmann-Moe og Andreas Grødtlien utgjør regiduoen Ida & Andreas, som nå har fått innvilget visum i Tangrystan.

73981 73875 original
Andreas Grødtlien og Ida Thurmann-Moe utgjør regiduoen Ida & Andreas.

Det er riktignok noen måneder siden Ida & Andreas begynte hos Tangrystan, men ifølge produsentene deres har de simpelthen hatt det for travelt med å jobbe til å annonsere overgangen. POL, Trigger, TRY og Saatchi & Saatchi har rukket å benytte seg av duoen, og oppdraget for Helsedirektoratet for sistnevnte resulterte i Månedens arbeid hos KF for mars.

– Ida & Andreas er westerdøler fra noen år tilbake, og med en reel som vitner om kanaluavhengige produksjoner. De har gjort dokumentære prosjekter, fashionfilm, musikkvideo, klassisk reklame, webserier og stuntbaserte filmer, og er gode på både personregi, kamera og klipp. En helstøpt produksjonsenhet rett og slett, sier produsentene Beate Tangre og Gry Sætre.

Mer skryt følger:

– Ida & Andreas er en herlig velutdannet kombinasjon av teknisk kompetanse, mennesketekke, god smak og rytmesans, i tillegg til at de sitter på en tung referansebase som sender oss rett hjem for å google etter hvert eneste møte. De bidrar til å holde gjennomsnittsalderen i butikken på akseptabelt nivå, men er også gamle nok til både å både skjønne vitsene våre, samt musikalske og filmatiske referanser fra pre-internett-tiden. At de i tillegg er veldig ordentlige og gode på rettskriving, gjør komboen perfekt, avslutter produsentene.

Se duoens showreel her.


Annonse: