Regissør Jakob Arevärn til Oslo Assembly

– Da vi så filmene til Jakob ble vi umiddelbart betatt, sier produsent Jannecke Nordskog.

Jakob
Regissør Jakob Arevärn fra Umeå.

Jakob Arevärn kommer fra Umeå i Nord-Sverige og her har han laget mange av filmene sine. Filmer som umiddelbart tar oss med på en autentisk reise. Filmer som handler om folk vi tror på og bryr oss om, uavhengig om de er dokumentariske eller ikke.

– De filmatiske portrettene Jakob har regissert er blottet for jåleri og oppleves nære og ekte. Samtidig er fortellerteknikken musikalsk og sofistikert. Blikket Jakob har på livet gjør at han kan fortelle en historie vi har sett utallige ganger før, på en helt ny måte. Det kommer godt med i reklameverdenen, sier kreativ leder Lars Tovik.

– Norge har alltid inspirert meg. Naturen, musikken og selvfølgelig filmene. Å være en del Oslo Assembly, omringet av utrolig kreative mennesker med lang erfaring og stor kompetanse i bransjen føles både ærefylt og sykt spennende, sier Jakob Arevärn

– I tillegg til å være svært talentfull er Jakob særdeles hyggelig. Vi gleder oss til å introdusere han og arbeidene hans til norske kreatører, sier Nordskog og Tovik.

Se Jakobs filmer på https://osloassembly.no/direct...

Du kan også se filmer her: