Regissør til FUS!

Peter Bruteig Henriksen blir fast regissør i stallen til produksjonsselskapet.

Peter Fus
Peter Bruteig Henriksen.

Peter Bruteig Henriksen er et stort talent som vi har skikkelig tro på kan kan vokse sammen med oss, sier daglig leder og produsent Glenn Huth Mæland. – Det viktigere enn noen gang å både levere mye for lite og det til topp kvalitet, som vi er kjent for. Derfor kjennes det ekstra riktig ut når vi nå signerer Peter som regissør hos oss i FUS!, fortsetter han..

– Peter har en stund vært freelanceregissør, og før det var han i to år regissør hos Sony Music, hvor han lagde musikkdokumentarer, SoMe-innhold og musikkvideoer for noen av Norges største artister. Det er nettopp denne erfaringen vi synes er så spennende, og som treffer så godt med det vi står for. Som reklamebransjen, er også musikkbransjen opptatt av høy kunstnerisk kvalitet, men med enda mindre budsjetter.

– Jeg jobber veldig hands-on og er vant med å utføre mange deler av produksjonen alene. Det gjør at jeg får en nærhet til prosjektene som jeg mener tilfører en spennende dynamikk både i utrykk og innhold. Det vet jeg de flotte folka i FUS! også er gode på, så dette samarbeidet jeg gleder meg til, sier regissøren.

Se et utvalg av jobbene hans her.