Regitalenter til Sheriff Film

Sheriff Film med Nic&Sune i spissen utvider regissørstallen med tre håndplukkede talenter: Alexander Halvorsen, Kristian Berg og Henrik Zwart.

76694 3f10c original
Øverst fra venstre: Kristian Berg og Henrik Zwart. Nederst fra venstre: Alexander Halvorsen og en sheriff. Fotomontasje: Sheriff

I forrige uke kom nyheten om at regiduoen Nic&Sune går inn i Sheriff som kreativeledere og partnere, og allerede nå annonserer de sine første signeringer: Alexander Halvorsen, Kristian Berg og Henrik Zwart.

– I den siste tiden har vi vært på leting etter de mest spennende regissør-talentene. En filmgenerasjon som er født med Gopro-kamera på hjelmen, droner i sekken og glidecam i lomma. Vi har sett ufattelig masse film og møtt mange mennesker, og sitter igjen med tre nye regissører som vi ønsker å presentere, forteller daglig leder Eivind Sæther.

– Dette er sterke historiefortellere og vi skal hjelpe dem med hente ut det kreative potensialet som bor i dem og dyrke ideene, sier Nicholas Müller-Osborne, den ene halvdelen av duoen, som også består av Sune Maroni.

– Vi vil dessuten gi dem tilgang til vårt internasjonale nettverk og gi regissørene erfaring også utenfor Norge, lover han.

Talent + erfaring

Regiduoen, som har mer enn 15 års fartstid i bransjen, understreker viktigheten av å ha et bra støtteapparat i startfasen.

– Ja, vi tror på at nye talenter og bred erfaring bør jobbe sammen i kreativt felleskap for at filmene skal bli så bra som mulig, og det er et slikt miljø vi ønsker å skape hos Sheriff. Alle våre talenter har en unik stil og et spennende uttrykk, så dette gleder vi oss masse til, sier Müller-Osborne avslutningsvis.

For smakebiter av de unge regissørenes produksjon: Se Alexanders filmer her, Kristians filmer her og Henriks filmer her.