Ny daglig leder i Grafill

Grafill har ansatt Lene Renneflott som ny daglig leder. – Det kjennes som å komme hjem, sier hun.

86354 ae54d original
Grafill har ansatt Lene Renneflott som ny daglig leder. Foto: Christian Melstrøm

Lene Renneflott (45) kjenner godt til fagområdet visuell kommunikasjon fra stillinger innen kreativ bransje.

– Det kjennes som å komme hjem, bare at nå er jeg mer moden, mer kunnskapsrik og enda mer utålmodig på å lede Grafills ambisjoner i mål enn da jeg gikk ut døra her for 15 år siden. Jeg gleder meg til å bruke hele bredden av min kompetanse som daglig leder og lover å gjøre alt jeg kan for å bidra til at Grafill leverer verdi til alle utøverne innenfor alle fagområdene vi jobber for, sier den påtroppende daglige lederen.

– Med Lene Renneflott har vi fått en målbevisst leder som vil befeste og utvikle Grafills posisjon, sier styreleder i Grafill, Cathrine Louise Finstad.

Renneflott kommer fra Universitet i Oslo, har tidligere arbeidet i Making Waves, Tarantell og Grafill, og har vært ansvarlig for utvikling av kurs og studier ved både Reaktorskolen og Norges Kreative Fagskole. Hun har bachelorgrad i kultur og samfunnsfag og mastergrader i litteraturstudier og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Grafill er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen design og illustrasjon, og står bak konkurransen og designfestivalen Visuelt og kåringen av Årets vakreste Bøker.