Retail Factory ansetter to

Cassandra Hagelstrøm og Fredrikke Tynning-Bergestuen tar steget fra «captivator» til fast ansettelse.

5 S4 A53984x
Fra venstre: talentspeider Fredrikke Tynning-Bergestuen, Retail Event Manager Cassandra Hagelstrøm, teamleder Sara Morling, teamleder Joachim Breen og byråleder Tommy Hove Stiansen. Foto: Retail Factory

JCP-huset består av om lag 100 ansatte, og en stor base crew, eller «captivators» som JCP kaller det, fordelt over hele landet. Nå har to av disse tatt steget opp og blitt fast ansatte i JCP-selskapet Retail Factory. Cassandra Hagelstrøm og Fredrikke Tynning-Bergestuen fikk begge faste stillinger fra 1. januar 2023.

– Vi er veldig glade for å ha Cassandra og Fredrikke på plass på fast basis. De har begge tatt reisen fra å være captivators til å ha engasjementer hos oss, før de nå har fått faste stillinger, forteller byråleder Tommy Hove Stiansen.

– De er perfekte eksempler på hvordan man kan bygge en karriere i JCP. Gjør du en god jobb som captivator, er det store muligheter for å ta steget opp til fast ansettelse.

– Stålkontroll fra dag én

Hagelstrøm startet i JCP-systemet i 2019, og har fått stillingen som Retail Event Manager i Retail Factory.

– Cassandra har overbevist med sin stålkontroll fra dag én, og vi er veldig fornøyde med å ha henne som en fast del av Retail Factory, sier Hove Stiansen.

– Jeg trives ekstremt godt i Retail Factory og JCP, og det var et enkelt valg å takke ja til tilbudet om fast stilling. Jeg har virkelig fått muligheten til å utvikle meg i JCP, og jeg er veldig glad for at jeg kan fortsette å gjøre det i tiden som kommer, sier Hagelstrøm selv.

– Som hånd i hanske

Tynning-Bergestuen har fått rollen som talentspeider, og skal gjøre jobben med å rekruttere morgendagens talenter til alle JCP-selskapene.

Fredrikke er ekstremt utadvendt av natur, og har en egen evne til å snakke med mennesker. Rollen som Talentspeider passer henne som hånd i hanske, og hun har allerede vist at hun har øye for å finne gode kandidater, sier Hove Stiansen.

– Jeg har jo gått fra å være captivator til å rekruttere captivators, så jeg vet akkurat hvilke egenskaper som må til. I tillegg er jeg jo et levende eksempel på at man gå fra en rolle som captivator til å bli fast i JCP-systemet, og det sier litt om hvilke muligheter man får her, avslutter Tynning-Bergestuen.