Ring 2 på lag med Skeid

Forrige måned kunne Ring 2 annonsere at de hadde inngått et samarbeid med Kavli, og nå er det klart at også Skeid skal samarbeide med det nystartete reklamebyrået.

20220204 115548
Alexander Gjersøe, Ina Egelandsdal, fotballen Pekå, Hans Magne Ekre og Daniel Holmeide Strand. Foto: Tilfeldig guttunge som sparka ball på banen med noen kompiser.

2021 var et begivenhetsrikt år for Oslosklubben Skeid. På starten av året fikk de helt uventet testamentert en betydelig sum penger, og mot slutten av året vant de 2. divisjon og rykket opp til Obos-ligaen på nest øverste nivå i ligasystemet, blant annet etter å ha knust Rosenborgs andrelag med rekordsiffrene 12-0.

Skrev kontrakt på Torshov-pub

Noen kunder er hakket mer uformelle enn andre, og kreativ leder i Ring 2, Alexander Gjersøe, kan avsløre at kontrakten med den tradisjonsrike klubben ble skrevet på en serviett på Torshov-puben Tyren noen uker etter opprykket. Puben ligger for øvrig på samme adresse som der en av Skeids grunnleggere vokste opp.

– Vi er jo et byrå med tilhold midt i Skeid-land, og vi kjenner styreleder Jørgen W. Bjerke som et klokt strategisk hode, ikke minst fra da Visit Denmark var Norges mest sjarmerende annonsør. Da vi i tillegg så Skeids daglige leder, Daniel Holmeide Strand på NRK, iført Leif Hagens pelskåpe mens han på humoristisk vis hisset på seg tilhengerne til Notodden ved å kreve 30 syngende supportere per stortromme inne på stadion, skjønte vi at dette var en kunde for oss.

Skeid er en av norsk fotballhistories virkelige storheter, og selv om de har kjørt litt heis mellom lavere divisjoner er det nå helt klart at de har ambisjoner om å etablere seg i Obos-ligaen. Daniel Holmeide Strand kan fortelle at Skeid er en klubb med mål om å engasjere både på og utenfor banen, og at de i Ring 2 har funnet en partner som deler både engasjementet, humøret og utfordrermentaliteten til klubben.

– Nå som både Brann og Stabæk også har kvalifisert seg til Obos-ligaen ligger det an til flere morsomme opplevelser på Nordre-Åsen, og Ring 2 skal blant annet bistå oss med å fylle stadion til disse kampene, utdyper Holmeide Strand.

51659725649 fab4c668d8 5k
God stemning på Nordre Åsen. Foto: Skeid

– Flommer over av ekte

Alexander Gjersøe hos Ring 2 kan fortelle at de gleder seg til å samarbeide med Skeid.

– Det å jobbe med en fotballklubb som dette ligger tettere opp mot kultur enn kommersielle virksomheter. Ihvertfall når det er snakk om Skeid og ikke Vålerenga. Det er noe genuint og upolert over klubben. En herlig miks av historie, dugnadsånd, kulturell status og mangfold. Dette var klubben til Porno Hagen, Jokke og St.Thomas, men det er også klubben til småbarnsfamilier og gamle entusiaster. Skeid trengte aldri å finne på slagordet sitt «Ekte Oslo», det gav seg selv, for Skeid flommer over av ekte, avslutter Gjersøe.