Æra får ny daglig leder

Etter syv år går Øystein Hagen ut av sin rolle som daglig leder i Æra. Selskapets tidligere Head of Operations, Therese Zarrabi, tar over.

Image1x
CEO Øystein Hagen går ut av rollen som daglig i Æra, og Therese Zarrabi tar over. Foto: Æra

– Æra har mye å gjøre på både kort og lang sikt. Det gir derfor mening for oss å nå omstrukturere ledelsen slik at den får enda mer krefter i å kunne støtte de ansattes daglige arbeid, og kundene våre i å forene innovasjon og bærekraft, sier Øystein Hagen.

Han har nå gått bort fra rollen som daglig leder, en rolle han har hatt siden Æras begynnelse. Skoene fylles av allerede varme føtter: Therese Zarrabi har vært selskapets Head of Operations i fem år.

– Jeg er glad og stolt over tilliten jeg har fått fra styret og de ansatte, og ser frem til å være med og utvikle Æra videre. Det blir viktig å sikre sunn drift i vekstfasen vi er inne i, og bidra til å forvalte de mulighetene som ligger foran oss sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å levere på selskapets ambisiøse strategi sammen med vårt sterke, tverrfaglige team, sier Therese Zarrabi.

Skal jobbe strategisk med selskapets langsiktige vekst

Skiftet av roller betyr for Øystein Hagen enda mer tid til å jobbe med kunder. Dette i tillegg til å fortsatt arbeide strategisk med Æras langsiktige vekst, som blant annet innebærer utforsking av nye lokasjoner for selskapets arbeid.

Æra bistår bedrifter, bransjer og hele industrier med å forene sine forretningsmål og -muligheter med nye reguleringer innen klima, miljø og sosiale forhold, samt å finne lønnsomhet i en bærekraftig omstilling.

– Selskapene vi er involvert i gjennom Æra Invest, som På(fyll), Parkdressen og Ærli, vil jeg nå også bli enda mer dedikert til, som er veldig gledelig, avslutter Øystein Hagen.