Rørstad gir privat forhåndslytting via Snapchat

Forhåndslytt singelen «Bad Bad Love» fram til torsdag.

51080 ec3a0 original

Mandag 15. september gir artisten Rørstad ut singelen «Bad Bad Love». Han gir imidlertid publikum muligheten til å få en privat forhåndslytting av låten via Snapchat fra i dag til og med torsdag. Men for Rørstad er det den personlige kontakten med publikum som er det viktige og ikke det å være først ute med å bruke Snapchat til å kommunisere på denne måten.

– For meg betyr hver enkelt lytter utrolig mye og gjennom Snapchat får jeg nå muligheten til å opprette en direkte kontakt med lytterne mine. Dette synes jeg er utrolig spennende og det blir litt som et sosialt eksperiment: Rørstad sender en snap fra der han er.

Alt publikum trenger gjøre er å sende en snap med teksten «Bad Bad Love» til Rørstad, og så sender han en personlig melding tilbake med låten.

På spørsmål om hva han gjør om pågangen blir enorm, svarer han:

– Da får jeg bare avlyse alle avtaler og låse meg inn hjemme slik at jeg får svart alle og enhver. Jeg er spent, men jeg gler meg!

Snapchat ble lansert i 2011 og hadde i januar 2014 1,1 million brukere i Norge.

Fra kammermusikk til Serena Maneesh

Rørstad er en artist, komponist og dirigent fra Valderøy. I 2012 platedebuterte han med albumet «Watch Out Lover» under artistnavnet Heartfelt. Han studerte komposisjon i USA og grunnla et kammerorkester der før han flyttet tilbake til Norge. Han har skrevet kammer- og orkestermusikk, musikk til film, tv, teater og dans, samt en symfoni. Han har tidligere jobbet med Nils Petter Molvær og senest i april spilte han med Serena Maneesh i New York.