Saatchi lander Emirates

Flyselskapet Emirates er ny kunde hos Saatchi & Saatchi Norge.

56770 84397 original
Byråleder Jon Fredrik Sandengen klar for take-off sammen med prosjektleder Gry Bækkelund og rådgiver Sverre Midttun i Saatchis nye Emirates-team.

I august 2014 startet Emirates med daglige flygninger fra Oslo til Dubai. Etter en byråkonkurranse der flere norske byråer var invitert, var det til slutt Saatchi & Saatchi Norge som loset kunden fra de Arabiske Emirater trygt inn til gate. Byrået skal primært jobbe med det norske markedet, men avtalen dekker også noen andre deler av Norden.

Fin start på 2015

I Storgata 33b ble det applauderes det for landingen av enda en ny kunde.

– Dette er en stor nyhet for oss. Emirates er et av verdens beste flyselskap og vi ser virkelig frem til å utvikle dette samarbeidet, sier byråleder Jon Fredrik Sandengen.

– Høsten 2014 var veldig hyggelig, med flere nye kunder, og det føles godt å begynne 2015 med denne avtalen, sier Sandengen.

Rett opp stolryggene

Teamet i Saatchi tror at deres sammensatte kompetanse både kreativt og digitalt var det som gjorde at valget falt på dem. I tillegg blir nok rådgiver Sverre Midttuns bakgrunn fra både Braathens og SAS sett på som viktig.

– Dette blir en spennende utfordring både kreativt, digitalt og kulturelt sett. Så da er det vel bare å rette opp stolryggen, slå opp brettet og gjøre oss klare for take-off, avslutter Midttun.