Sander og Koot til Motion Blur

Produksjonsselskapet styrker stallen med regissørene Henrik Sander og André Koot.

Sander og Koot
Mer eller mindre fokusert: André Koot og Henrik Sander. Foto: Henrik Sander

Henrik Sander og André Koot er kjente reklamefjes med lang merittliste som både regissører og kreatører i inn- og utland. Begge var i sin tid sentrale i å gjøre SMFB til et kreativt flaggskip. Regissørene tar nå med seg sin ekspertise fra Fantefilm til Motion Blur.

– André og Henrik bringer begge enorm erfaring og unik kompetanse til hvert prosjekt de tar i, som alle som har jobbet med dem vet. Det er en fryd å få jobbe med talenter som har så mye energi og motivasjon til å lage det aller beste, hver eneste gang, så vi i Motion Blur er fantastisk glade for å ha dem med på laget. Vi gleder oss skikkelig til alt vi skal lage sammen, sier Nina Lorentzen, eksekutiv produsent i Motion Blur.

De to regissørene vil fortsette å gjøre prosjekter hver for seg også i Motion Blur, men kan i tillegg operere som regiduo når det er ønskelig og relevant.

– Vi er to ulike stemmer med hver våre styrker. Samtidig jobber vi også som et lite regikollektiv med god faglig kjemi og lik smak, og gjør passende oppdrag som tight duo. Jeg ser fram til å lage film og utfolde meg på dette stjernelaget, sier André Koot

– Det er stas å komme hjem for min del. Motion Blur er et kollektiv med en unik energi og kreative ambisjoner som matcher våre egne meget bra, sier Henrik Sander.

Filmene til Koot kan sees her, og filmene til Sander kan du se her.