Sbanken valgte Naug & Venner

Etter en pitchprosess som startet i vinter har Sbanken valgt Naug & Venner som sitt nye reklamebyrå. Dette er første gang Sbanken velger å knytte til seg et rendyrket, fullservice reklamebyrå.

89586 2655b original
Fra venstre: kreativ leder Martine Flatlie, byråleder Christian Gottschalk, salgsansvarlig Lars T. Rognaldsen (Sbanken), Art Director Thorbjørn Naug og daglig leder Cathrine Moksnes (Naug & Rådgiverne).

Pitchen dreide seg hovedsakelig om å presentere løsninger knyttet til ett spesifikt forretningsområde hvor Sbanken planlegger en større offensiv fremover.

– Da vi ble kontaktet av Sbanken var det full tenning i hele byrået. Både problemstillingene i pitchen og Sbanken sin spennende markedsposisjon gjorde at vi raskt bestemte oss for at denne kunden «skulle vi vinne», sier byråleder Christian Gottschalk.

Dette var også første pitch hvor både Naug & Venner og det nyopprettede datterselskapet Naug & Rådgiverne med daglig leder Cathrine Moksnes deltok sammen.

– Naug & Venner er et veldig solid byrå som forvalter attraktive, sterke merkevarer. De matcher oss godt med tanke på verdier, kultur og forretningssyn. De leverte meget godt både strategisk, taktisk og på den kreative retningen de presenterte i pitchen. Vi ble spesielt imponert over innsikten og ideer for videre vekst, og vi ser frem til et produktivt samarbeid fremover, sier Lars T. Rognaldsen, salgsansvarlig i Sbanken.