Scott Hansen til Tromsø

Designer og musiker Scott Hansen (Tycho/ ISO50) er klar for Insomnia Festival 2009 i oktober.

8146 7e5a9 original
8147 52bb4 original
8148 b1def original
8149 2fa7c original
8150 46880 original
8151 d41fd original

Scott Hansen fra San Francisco er velkjent for mange med interesse for grafisk design. I tillegg til å være en stjerne på designhimmelen er han også en anerkjent musiker. I fjor var han en av få håndplukkede designere som ble invitert til å lage valgkampplakat for selveste Barack Obama.

Til høsten kommer han til Tromsø og Insomniafestivalen for å fortelle om sine arbeider. Insomniafestivalen er designbyrået Tank Designs årlige designseminar.

Hansen stiller dessuten på scenen som en av festivalens muskalske headlinere. Mannen er både anerkjent som grafisk designer under navnet ISO50, og for sin musikk, der han går under navnet. Musikken er i ambient/techno-gaten og kan ifølge Tank assosieres med band som Boards of Canada, Four Tet og Apparat.

– Insomnia og Tank design er stolte av å kunne tilby Tromsø by et eksklusivt møte artisten og designeren Scott Hansen. Dette er første anledning her til lands. Vi håper publikum kan la seg inspirere og forføre gjennom både seminaret og konserten, sier byrået.

Se også tank.no/designmusic/.


Annonse: