SDG-mann ble Årets foredragsholder

Scandinavian Design Groups Øystein Hagen er kåret til årets foredragsholder 2012.

5174 7c2aa original

Scandinavian Design Groups Head of Innovation Øystein Hagen ble kåret til årets foredragsholder av ANFO, under Den Store Annonsørdagen 2012. Hagen leder i dag et team på seks personer som hjelper selskaper å vokse gjennom strategisk innovasjon.

Jan Morten Drange, Administrerende Direktør i ANFO delte ut prisen:

«Årets vinner viser et utrolig engasjement innen sin fagdisiplin. Det han brenner for, foreleser om og rådgir sine kunder om er definitivt et viktig fagfelt. Det er altså en rådgiver vi her snakker om. Vi kan også avsløre at det er en mann. Vedkommende er svært bevisst på å kontinuerlig tilegne seg ny kunnskap. Faglig ligger han i forkant. Som følge av dette har han også et betydelig nettverk. Også internasjonalt. Både kunnskap og nettverk deles villig vekk med slike som oss.»

Hagen fikk prisen for et foredrag han holdt på ANFOs Innovasjonsseminar i vinter.

– Vi i Scandinavian Design Group har satset stort på å hjelpe bedrifter å gjøre forretningsstrategier levende og å jobbe strukturert med ny vekst. Vi deler gjerne våre erfaringer, og er glade for at det oppleves verdifullt også i foredragsformatet, fortalte Øystein Hagen etter å ha mottatt prisen.