SDG med på laget til Go-Ahead

I forrige uke ble det offisielt at det britiske jernbaneselskapet Go-Ahead med SDGs hjelp har vunnet sin første togkontrakt i Norge. – Vi er ekstremt stolte, sier strategisk rådgiver Linda Rode i SDG.

91127 1bbd1 original
Teamet fra SDG: Petter Tangen, Nick Blimes, Linda Rode, Monna Nordhagen, Eline Kristoffersen og Oli Riches (ikke tilstede da bildet ble tatt).

– Vi er ekstremt stolte av å være en del av vinnerlaget, sier strategisk rådgiver Linda Rode i Scandinavian Design Group. Rode har vært ansvarlig for den kommersielle arbeidsstrømmen i selve anbudet, og har i samarbeid med et kunden og et utvidet team fra SDG fokusert på å forstå markedet og hvordan Go-Ahead skal kunne levere en enda bedre togopplevelse gjennom hele kundereisen.

Moderne og mer komfortable reiser

Samarbeidet startet for snart ett år siden, og SDG har jobbet tett sammen med Go-Ahead om utvikling av tjenestekonsepter for kundeopplevelsen, branding og profilering.

– Go-Ahead ønsker å være en lokal operatør som forstår transportbehovene i Norge og norske kunder, samtidig som de kan dra nytte av omfattende erfaring i UK. Det har vært et godt utgangspunkt for å utvikle et konsept knyttet til nye, moderne og mer komfortable reiser for passasjerene, sier daglig leder Anne Marie Brady i SDG.