Se teaseren til «Fritt Vilt 2»

Med suksessen til Roar Uthaugs «Fritt Vilt» friskt i minne, byr Fantefilm på en teaserfilm fra oppfølgeren, «Fritt Vilt 2». Denne gangen er det svenske Mats Stenberg som regisserer.

7918 11eb0 original

«Fritt Vilt» fikk relativt gode – og få direkte surmagede – kritikker, til slasherfilm å være. Men ungdomssjangerfilm er uansett ikke særlig avhengig av gode skussmål fra bladfyker, og filmen solgte i bøtter og spann både på kino og på DVD.

Ingen er således overrasket over at det nå kommer en oppfølger. Men denne gangen er det ikke Uthaug som sitter i registolen, men Fantefilm-kollega Mats Stenberg, kjent for blant annet Keno-reklamenfilmen til Try. Dette er spillefilmdebuten til Stenberg.
– Det betyr at seerne kan forvente seg noe helt nytt og annerledes når «Fritt Vilt 2» kommer. Mats er fantastisk visuell og kommer til å heve skrekksjangeren flere hakk når oppfølgeren kommer ut i høst, sier Elle-Beth Lønnestad, produsent i Fantefilm.

Slik er handlingsforløpet:
«Vinteren 2006 møtte fire ungdommer en brutal død i Jotunheimen. Kun en ung kvinne overlevde. Nedkjølt og svak kjemper hun seg tilbake til sivilisasjonen. På det lokale lille sykehuset aner personalet fred og ingen fare, før en blodig og forslått Jannicke blir brakt inn. Når Jannicke sakte våkner til liv i sykesengen er sykehuset mørklagt og ikke en levende sjel er å se. Alene lister hun seg ut i de tomme korridorene … Er marerittet likevel ikke over?»

Neppe.

Premiere: fredag 10 oktober 2008.