Se vinnerne av Jul på papiret

For fjerde år på rad har Redd Barna i regi av Grafill og Norsk Form arrangert designkonkurransen Jul på papiret. Se vinnerjobbene her.

12055 b0ea3 original
12056 e1bb0 original
12057 beaa1 original
12058 1d79a original

Designere og illustratører fra hele Norge har kjempet om å lage den fineste, mest nyskapende julegaveemballasjen. Nytt av året er at designerne ikke konkurrerte om å lage det fineste innpakkingspapiret, men de beste gaveeskene.

Tre vinnere har fått sine motiver trykt på eksklusive gaveesker av miljøvennlig papir. Inntekten fra salget i 2008 går uavkortet til Redd Barnas arbeid for barn i asylmottak i Norge. Konkurransen er en gedigen dugnad der et titals bedrifter bidrar.

De tre vinnerne er: Darling Clementine, Oslobasert designbyrå. Håvard Hesten, student ved Norges Kreative fagskole avdeling Trondheim, og Kjersti Barli, også hun student ved Norges Kreative fagskole avdeling Trondheim.

Juryen besto av Kristin Tiller, illustratør, Grafill, Torbjørn Hjetland, grafisk designer, Uniform, Siri Eggesvik, prosjektleder, Norsk Form, Gine Jonasson, kategorisjef bøker, Ark og Lars Moltzau, salgsansvarlig, Moltzau

Artic Paper har sponset papiret til årets esker, som selges i Ark-butikker og i Redd Redd Barnas nettbutikk. Pengene fra salget av den kreative juleemballasjen går i sin helhet til Redd Barnas arbeid for å gi flyktningbarn som bor på norske mottak en bedre hverdag.