Sebastian Andrés Knutsen til FUS!

Han har hatt nesten alle tenkelige roller bak kamera, og den brede erfaringen tar han nå med seg videre som regissør.

7 I1 A3774x
Regissør Sebastian Andrés Knutsen og produsent Halvor Lid. Foto: FUS!

– Hvis du drar kjensel på Sebastian, men ikke helt klarer å plassere ham, så er ikke nødvendigvis det så rart, sier produsent Halvor Lid. – Sebastian har i årenes løp hatt nesten alle tenkelige roller bak kamera, og den brede erfaringen tar han nå med seg videre som regissør.

Regi har alltid vært målet og her er ambisjonen å regissere både reklamefilm, fiksjon og dokumentar fremover.

– Sebastian har en forfriskende gjør-det-selv-holdning til prosjektene han går inn i. Han bærer også på et sterkt sosialt engasjement, og trives godt i prosjekter som handler om mennesker med sterke historier. Kunnskapen og evnene hans om både teknikk og produksjon, gjør dessuten at resultatet ofte ser større og visuelt flottere ut en budsjettet skulle tilsi. Å få med Sebastian på laget gjør FUS! enda bedre rigget for fleksibel og effektiv filmproduksjon.

– Jeg er veldig takknemlig og stolt over å få bli en del av den fine gjengen i FUS! Vi har hatt et par produksjoner sammen allerede og det kjennes riktig, sier Sebastian.

– Ikke bare er det gode og dyktige produsenter, men også en veldig fin stall med regissører som jeg gleder meg til å både bli kjent med og strekke meg etter.

Se et utvalg av Sebastians filmer her.