Selger bilder til inntekt for ukrainske krigsofre

Fotoagenturet Hest Agentur har lansert kunstportalen www.hestforukraine.com der hver krone som kommer inn fra bildesalget går uavkortet til organisasjonen Voices of Children.

Foto Max Emanuelson
Foto: Max Emanuelson

Før påske lanserte Hest Agentur kunstportalen www.hestforukraine.com. Portalen teller totalt ti bilder, ett bilde per representerte fotograf, som idag er Ivar Kvaal, Ida Bjørvik, Andreas Kleiberg, Pernille Sandberg, Kimm Saatvedt, Johan Wildhagen, Catharina Caprino, Thomas Ekström, Veslemøy Vråskar og Simon Skreddernes.

– Printsalget er allerede i gang, og er opplag- og tidsbegrenset, men det er fremdeles mulighet til å røske med seg fantastisk kunst før portalen lukkes, sier daglig leder i Hest Agentur, Ole Henrik Dyrseth.

– Det er vår plikt å gjøre det vi kan, og som agent for et fabelaktig knippe fotografer sitter vi på en sjelden ressurs, fortsetter Dyrseth.

Går uavkortet til Voices of Children

Hest Agentur tar selv på seg alle produksjonskostnader, og lover at hver krone som kommer inn fra billedsalget går uavkortet til organisasjonen Voices of Children. Organisasjonen jobber for psykisk og psykososial hjelp til barn rammet av krigen, samt en sterk støttespillere i evakueringsprosessen i form av transport og husly for barn og deres familier.

Salgsprisen er satt til 1.000 kroner for hvert trykk. For mer informasjon og bestilling gå til www.hestforukraine.com.