Sheriff lager film av radioreklame

Produksjonsselskapet Sheriff bruser med fjøra for bransjen ved å filme tidligere vinnerjobber fra radioreklamekonkurransen Sølvmikken. Denne gangen er det RiksTV som får sin radiospott dramatisert som film.

79437 c4d3c original

For to uker siden publiserte vi en film signert regiduoen Nic&Sune, der de hadde filmet en radiospott og tidligere Sølvmikk-vinner fra Finn.no.

Når har produksjonsselskapet igjen vært ute og laget levende bilder til lyd. Denne gangen er det regissør Alexander Halvorsen som har laget film av en Riks TV-spott fra april 2015, signert André Koot og Hans Martin Rønneseth fra SMFB.

– Filmen er et resultat av en morsom prosess hvor vi i fellesskap gikk gjennom alle de fantastiske ideene som foreløpig kun har vært tatt ut på radio. Da jeg hørte Riks TV-ideen som radiospot fikk jeg veldig lyst til å prøve og beholde lydsporet videre i filmen, og da falt det også naturlig å legge stemningen i Thomas Harris’ univers, forteller Halvorsen.

I sommer signerte Halvorsen med Sheriff, og de mener han er en visuelt sterk regissør som har markert seg med musikkvideoer for Paperboys, Herreløse og Dreamon. Han har også regissert reklamefilmer for blant andre Folketeateret, If og Q-meieriene. For øyeblikket er han i New York og spiller inn ny musikkvideo.

– Det er inspirerende å være en del av en familie hvor vi kan workshope ideer i fellesskap. Alex er klar for større oppgaver og vi gleder oss til å følge og utvikle ham videre, sier Nic&Sune.

Se regissørens filmer her.