Sheriff tar ladegrep

Filmproduksjonsselskapet Sheriff har fått to nye regissører i stallen: Martin Rodahl og Andreas Frølich.

84210 c713c original
Martin Rodahl og Andreas Frølich.

Regissør Martin Rodahl har gjort som generasjoner av utvandrede sørlendinger før ham: reiste til Amerika for å søke lykken. Etter snart et tiår i Chicago og New York, hvor han har regissert reklamefilmer for blant annet Google, Mastercard og Chevrolet, har han nå fått norsk representasjon.

– Martin høster stor respekt for sin evne til å kombinere det europeiske og det amerikanske fortellergrepet. Nå vender han oppmerksomheten sin tilbake til gamlelandet og vil være tilgjengelig for prosjekter i Norge fra dags dato, forklarer produsent Eivind Sæther.

Rodahl er grunnlegger av det amerikanske produksjonsselskapet 71 Degrees North, som også representeres av Sheriff for kunder som vil skyte film i USA. Se et utvalg av regissørens filmer her

Andreas Frølich (tidligere Kandidat) har erfaring fra flere prosjekter for byråer både her hjemme og i utlandet. Tidligere i år sto han i spissen for Visit Hoth, en Star Wars-feiring på Finse. Før han ble regissør var han tekstforfatter i den kreative bransjen. Se hans filmer her.

– Andreas har en genuin forståelse for ide og konseptutvikling og har et humør som overgår de fleste. Martin er en formsterk regissør som har tillit hos store internasjonale merkevarer. To regissører med hver sin stil som tilfører oss noen nytt, og som vi er veldig glad for å representere, uttaler kreativ leder Nicholas Osborne og produsent Sæther.