Shortlist i Future Lions og jobb i Saatchi

Axel Bjørne-Larsen (28) og Aslak Aalberg (24) har etter endt praksis takket ja til faste stillinger som kreatører i Saatchi. Nå er de også Shortlistet til Future Lions.

85293 4ee2e original
Good times: Aslak Aalberg og Axel Bjørne-Larsen har både fått jobb i Saatchi & Saatchi og tur til Cannes i juni.

Teamet har allerede markert seg i en rekke kreativitetskonkurranser: De ble Årets Gullkalver som førsteklassinger på Westerdals i 2015, vant bronse i studentkategorien på årets Gullblyant, Tok med seg gull i studentkategorien i Gulltaggen 2017 (Axel med annen partner) og vant til sammen tre gull under årets utgave av Gullkalven. Nå er de også shortlistet i Future Lions.

– Det er utrolig moro! Men vi venter med å sprette champagnen, for vi ser hvor høyt nivå det er på jobbene som når helt opp på pallen. Tur til Cannes blir det uansett!, sier de to kreatørene om plassen på shortlist.

Teamet ble tilbudt praksisplass etter en kveld Saatchi arrangerte for studenter i høst, og etter tre måneder i byrået ble de altså tilbudt fast jobb. Kreativ leder Øyvind Waage er veldig fornøyd med ansettelsene:

– Axel og Aslak har levert rare, morsomme og sterke ideer siden de kom inn døra her. Før det også, for så vidt. De er greie gutter som sklir rett inn i kreativ avdeling.

Teamet selv er også svært fornøyde med valget:

– Saatchi er et mellomstort byrå som klarer å utfordre de største, og det gjør det veldig morsomt å jobbe her. For oss var det en no-brainer da vi fikk spørsmålet om å fortsette etter endt praksistid. Vi har i Saatchi fått flere muligheter til å bevise hva vi kan, med god oppfølgning underveis. Ingen spørsmål har vært dumme, foruten den gangen jeg (Aslak) spurte Torbjørn (Aksdal) om jeg kunne ta en øl til fra kjøleskapet.