Siemens Norge valgte Hausmann

Siemens i Norge ønsker å nå bredere ut slik at flere skal kjenne til hva de jobber med. Teknologiselskapet har valgt Hausmann som sin nye byråpartner.

91464 6afef original
Fra venstre: Ida Fjeldbraaten, Gry Rohde Nordhus (Siemens Norge), Britt Gabrielsen (Siemens Norge), Terje Banken, Tone Humblen og Jannicke Skarbøe

Siemens er verdens største leverandør av bærekraftige løsninger, og jobber med å løse fremtidens utfordringer gjennom elektrifisering, automatisering og digitalisering.

– Etter en pitch med flere involverte byråer landet valget vårt på Hausmann. De skilte seg ut ved sitt oppriktige engasjement, sterke, kreative konsepter og ikke minst god forretnings- og oppgaveforståelse. Vi tror dette blir et morsomt og spennende samarbeid, sier Gry Rohde Nordhus i Siemens.

Stolte av å jobbe med verdens mest bærekraftige selskap

Med 370.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle når det gjelder fremtidens utfordringer.

– Det var en krevende pitch å jobbe med, men utrolig lærerikt og spennende, forteller Tone Humblen og Ida Fjeldbraaten som utgjør det kreative teamet i Hausmann.

– Siemens jobber med de store utfordringene i verden, og har de smarteste folka, og da sier det seg selv at man må lese seg opp for å kunne forstå dem og å lage kommunikasjon. Underveis ble vi utrolig imponerte over alt Siemens faktisk driver med og har lært mye om teknologi og smarte løsninger. At vi får jobbe med verdens mest bærekraftige selskap gjør oss både stolte og inspirerte. Vi gleder oss!