Sigve Aspelund til Einar og Willy

Regissøren skal lage film for Einar Film & Fortellinger og lillebroren Willy Nikkers. Og det gjør produsent Guri Neby glad.

Sigve aspelund H Rxx
Sigve Aspelund. Foto: Pernille Sandberg

Sigve Aspelund har gjennom en lang og innholdsrik karriere blitt en av landets mest populære fotografer og reklamefilmregissører. Nå melder regissøren Sigve flytting til Einar Film & Fortellinger og Willy Nikkers. Det er produsent Guri Neby i Einar Film veldig glad for (som fotograf fortsetter Sigve samarbeidet med Tinagent).

– Sigve leverer på et høyt og jevnt nivå som regissør. Han har blikket til en fotograf, samtidig som han er flink på personregi. Sigve er profesjonell til fingerspissene og behandler alle typer jobber med samme seriøsitet og engasjement. I tillegg til å være dyktig er han dessuten veldig hyggelig å jobbe med. Vi har lenge håpet at Sigve en dag ville jobbe hos oss, nå skjer det heldigvis.

Ser frem til nye muligheter

Sigve Aspelund har lenge vært fotograf, og har i tillegg jobbet som regissør de siste seks årene. I Einar og Willy blir han del av et miljø med både erfarne og talentfulle regissører som jobber med reklamefilm, spillefilm og TV drama. Sigve ser lyst på fremtiden.

– Einar og Willy holder et høyt faglig nivå i alt de foretar seg. Jeg har vært heldig å få jobbe med mange flinke miljøer i min karriere, som igjen har betydd mye for min utvikling. Jeg har alltid likt å samarbeide tett med flinke kreatører og finne smarte løsninger på gode ideer. Nå ser jeg fram til nye muligheter for nettopp det hos Einar og Willy.