SiO til Circus

Circus Reklamebyrå vant nylig byråkonkurransen til Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.

47997 5b514 original
Fra venstre: Lasse (daglig leder i Circus), Mari & Henrik (kreativt team i Circus), Gunn Kirsti (markedsdirektør i SiO), Thea, Tonje, Astrid, Guri og Magnar (alle fra SiOs markedsavdeling). Foto: Circus

– Vi valgte Circus fordi de fremstår som strategisk sterke. I tillegg er de et lettbent byrå som vi tror passer oss godt, sier Gunn Kirsti Løkka, markedsdirektør i SiO.

Ifølge Henrik Berg Slang hos Circus er byrået både stolte og lykkelige over å få sin nye kunde på plass.

– Det å få jobbe med SiO, både med tanke på organisasjonens rolle, størrelse og brede nedslagsfelt, gir oss masse lyst og innsatsvilje. Særlig siden SiOs markedsavdeling består av så kompetente og hyggelige mennesker. Dette blir veldig bra, sier Berg Slang.

Circus-teamet som skal jobbe med SiO er det kreative teamet Mari Dyrkorn Tjora og Henrik Berg Slang, grafisk designer Karianne Bervell og konsulent Lasse Dyngeland.

Fakta om SiO

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) leverer tjenester til mer enn 60.000 studenter i Osloområdet, blant annet studentboliger, kafeer, helsetjenester, barnehager og et fullskala treningstilbud. SiO har totalt ca 700 ansatte og en omsetning på 1,3 milliarder kroner.