Skal finne kandidater til «Verdens lengste sommerferie» på elsykkel

Bosch eBike Systems har valgtd JCP PRAD som sitt norske byrå. Nå er de klare for sin første kampanje sammen, som handler om å sykle Norge på langs.

Bosch JCP

– Sammen med Bosch eBike Systems leter vi etter to kandidater til «Verdens lengste sommerferie». De utvalgte får i oppgave å sykle Norge på langs i juli, fra Nordkapp til Lindesnes, på en elsykkel proppet full av den ferskeste teknologien fra Bosch, forteller rådgiver og byråleder Lars Eia Kirkholm.

De to utvalgte får i oppdrag å teste og dokumentere hvordan elsyklene presterer på landeveien, på stier, nedoverbakker, oppoverbakker, og gjennom trange bygater. Hele turen, inkludert hotell, mat, fergeturer og opplevelser, er dekket, og de får beholde alt utstyret, inkludert elsyklene, når de er ferdige.

– Turen gjennomføres på elsykkel, så det er ingen krav om at man må være i supergod form, men det er selvfølgelig en fordel å være komfortabel på sykkel. Så er det også ønskelig at de har noe erfaring med å filme og ta bilder, da Bosch eBike Systems ønsker så mye dokumentasjon som mulig fra turen, sier prosjektleder Solene Bourgetel.

– Langs løypa blir de fulgt av en følgebil, som naturligvis hjelper til om det trengs, og som har med en stand som skal settes opp på utvalgte steder langs løypa, fortsetter hun.

– En perfekt sommerjobb

Hele reisen kan følges på den nye nettsiden elsyklisten.no, der man også kan lese mer om stillingene.

Kreatørene bak kampanjen, Helge Svendsen og Øivind Kristiansen synes det er stas at Bosch eBike Systems sa ja til forslaget deres.

– Å vise denne teknologien i praksis er den beste måten å demonstrere hvor bra det faktisk er. Og vårt langstrakte, svingete, humpete og bakkefylte land er et veldig bra testområde. For de eventyrlystne er dette en perfekt sommerjobb. Og hvis det er noen kreatørpar der ute som ikke har lagt planer for sommeren enda, er det bare å søke.