Skal juryere i ADC Global Awards

Assisterende kreativ Leder Eric Amaral Rohter fra ANTI Bergen sitter i juryen for design, fotografi og illustrasjon under årets ADC Global Awards.

54437 ffc22 original
Eric Amaral Rohter. Foto: ANTI Bergen

ADCs årlige globale prisutdeling premierer det beste arbeidet fra alle verdens hjørner innen interaktiv media, broadcast og print design, grafisk design, redaksjonell design, fotografi og illustrasjon. ADC juryeres av et internasjonalt panel av verdens mest annerkjente kreatører.

I 2014 under ADC Global Awards ble ANTI Bergen byrået med flest gull på tvers av designkategoriene. Begge gullene ble vunnet for jobben med Festspillene i Bergen.

Eric Amaral Rohter, som opprinnelig er fra USA, men nå bosatt i Bergen, har en bakgrunn og oppvekst som har gjort ham til kosmopolitt: Mexico by, Rio de Janeiro, Miami og Washington DC. Han er i dag assisterende kreativ leder og partner i ANTI Bergen

– Jeg følger meg beæret over å ha blitt spurt om å sitte i en jury av berikende kolleger. Å få muligheten til å juryere kreativt arbeid på et internasjonalt nivå er både inspirerende og til å bli ydmyk av, ettersom globaliseringen har gjort nivået så høyt. Jeg gleder meg til å få førstehåndskjennskap til verdens mest kreative arbeid. Denne prisen gjenspeiler drivkraften og engasjementet vi git våre kunder og deres prosjekter, sier Rohter.

Om ADC Global Awards

Art Directors Club ble grunnlagt i 1920 i New York og arrangerte sin første årlige konkurranse i 1921. Siden den gang har konkurransen vært arrangert kontinuerlig. ADC Awards er som følge av dette den eldste kontinuerlige arrangerte kreative konkurransen i verden. ADC Global Awards har et sterkt fokus på kunstens og håndverkets viktighet innen bransjen. ADC har fremdeles sitt hovedsete i New York.