Skal kåre «Norges Hyggeligste Frilanser»

Norges største markedsplass for frilansere ønsker å vise frem den viktige jobben frilansere gjør i norske selskaper og skal derfor kåre Norges Hyggeligste Frilanser.

94570 3d466 original

Thorvald Thorsnes i Flexify.– Vi som jobber med frilansere hver dag ser den innsatsen som legges ned. Vi syns flere i Norge burde være med å heie frem denne undervurderte gruppen, sier daglig leder Thorvald Thorsnes i Flexify AS.

Over de neste to månedene kan kolleger, kunder og bekjente være med å stemme på den frilanseren de syns fortjener tittelen Norges hyggeligste. Vinneren stikker blant annet av med gratis kontorplass i et år. Som støttespillere har Flexify fått med seg 657 Oslo coworking space og regnskapsprogrammet Fiken, som begge ønsker å heie frem norske frilansere.

– Det er gøy at flere enn oss ser hvor viktig denne yrkesgruppen er for verdiskapning i Norge nå og i årene fremover. Jo flere som er med å heier, desto bedre, fortsetter Thorsnes.

Tror selskaper må venne seg til frilanstrenden

Selskapene bak konkurransen vil nå gi folk muligheten til å fortelle de gode frilanshistoriene og senke terskelen for andre selskaper som vurderer å benytte en frilanser.

– Vi tror flere og flere selskaper må tilpasse seg et arbeidsliv der frilansere er en del av teamet, sier Bendik Bakken i Fiken. – I tillegg ønsker mange nå å jobbe selvstendig og da må vi som selskaper tilpasse oss det.

Thorsnes tror at kampanjen kan være med gjøre hverdagen enklere, både for bedrifter og frilansere.

– Vi må vise norske selskaper at disse frilanserne er fantastiske ressurser. Det kan vi gjøre ved å trekke frem noen som gjør det lille ekstra. Det er det vi ser etter her.

Konkurransen varer fra 20. september til 20. november da en vinner vil kåres. Alle som stemmer på​ Norges Hyggeligste Frilanser​ har også mulighet til å vinne en premie.