Skal konkurrere i Young Lions

Talentfulle unge team fra McCann og The Oslo Company skal delta i Film- og Cyber-delen av konkurransen i Cannes i sommer.

84699 3d4df original
Ingrid Lea og Thale Høy-Petersen.
84700 c5a35 original
Christer Magnussen og Martin Brurås.

Cannes-debutantene Christer Magnussen og Martin Brurås (The Oslo Company) skal konkurrere i Young Lions Film, mens ringrevene Ingrid Lea og Thale Høy-Petersen (McCann) skal konkurrere i Young Lions Cyber.

– Det å representere Norge i Young Lions er veldig stort, og det er jo noe vi har snakket mye om, men det å faktisk skulle gjøre det er jo noe helt annet. Nå gjenstår det bare å gjøre vårt beste for ikke å skuffe dere, sier Magnussen og Brurås.

Unge veteraner

McCann-trekløveret Ingrid Lea, Thale Høy-Petersen og Torny Hesle har i løpet av de siste årene rotert på deltagelsen i til sammen fem Young-konkurranser, og vant gull i 2012 og sølv i både 2011 og 2014, alle i Eurobest-versjonen av konkurransen, Young Creatives. Ingrid og Thale er fortsatt like sultne:

– Vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste for å vinne gull i Cyber, og det regner vi også med at Martin og Christer går for i Film!