Skatteetaten inngår rammeavtale med Dfind Consulting

Dfind Consulting er valgt som én av seks leverandører innen Brukskvalitet, og som én av ni leverandører innen Systemutvikling Java – og rammeavtalen omfatter konsulenttjenester innen disse områdene.

Eirik Gihle
Eirik Gihle, , ansvarlig for UX-avdelingen i Dfind Consulting.

Dfind Consulting bistår alle typer organisasjoner og virksomheter uavhengig av deres teknologiske plattform med brukeropplevelser (UX/UI), systemutvikling, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur.

Siden 2018 har Dfind hatt en raskt og organisk vekst og bygget opp et sterkt og robust fagmiljø med god spredning i alder og kompetanse. Hele 140 kloke hoder bidrar nå til å løse spennende og viktige oppdrag i både privat og offentlig sektor.

– Vi er opptatt av å være en åpen og inkluderende arbeidsplass der alle ansatte er med å ta beslutninger – også i ansettelsesprosesser. Slik skaper man et godt og sosialt arbeidsmiljø og robuste fagavdelinger, forteller Eirik Gihle, ansvarlig for UX-avdelingen.

Foruten å vokse i rekordfart med operative miljøer i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim er de for andre år på rad sertifisert som «Great Place to Work». I år klatret de opp på en andre plass i kategorien 50 til 199 ansatte.