Skomsøy Grønli blir KF-medlem

Designbyrået Skomsøy Grønli as har fått godkjent sin søknad om bedriftsmedlemskap i Kreativt Forum. Foreningen har nå 54 reklame- og designbyråer fra hele landet i medlemsmassen.

22431 16b39 original
– Vi gleder oss over å ha fått dette kvalitetsstempelet. Krisetid er endringstid. Byrået ønsker å gå nye veier i utviklingen av formuttrykket, hvor animasjon, story-telling og design løper sammen til en enhet, sier byråleder Geir A. Skomsøy i Skomsøy Grønli as.

Byrået er på et vis sylferskt, med oppstart 1. mai i år, men gründerne bak selskapet har tung erfaring og lang fartstid i bransjen, blant annet fra Agendum, og nettopp Skomsøy Grønli (1992-2000). Byrået har altså gjenoppstått ni år etter at det ble lagt ned.

For å bli medlem i Kreativt Forum stilles det blant annet krav til godkjent kompetanse innenfor kommunikasjonsrådgivning, markedsrett og medierådgivning. Byrået tiltrer samtidig Kreativt Forums Vær Varsom-plakat som er et etisk regelverk for utforming av reklame.

Samarbeid. – Vi er glade for å få Skomsøy Grønli med på laget, og dermed vårt minste bedriftsmedlem. Det skal bli spennende å følge dette byrået fremover. Bransjen trenger et felles forum for debatt og videreutvikling, noe som kanskje er spesielt viktig i dagens røffe situasjon, sier Sol M. Olving, daglig leder i Kreativt Forum.


Annonse: