Slapp lørdag i kaffepausens ånd

Lørdag 23. august arrangeres «NM i slapp av» for andre gang. Bak arrangementet star Norsk Kaffeinformasjon, Anorak og Kitchen.

13008 7da32 original
13009 ae043 original
13010 b0b67 original
13011 5607e original

Det ventes over 100 deltakere til helgens uoffisielle NM i slapp av. I mesterskapet kjemper deltakerne om å oppnå lavest hvilepuls i løpet av en fem minutters kaffepause. NM i Slapp av skal blant annet bidra til å sette fokus på den gode kaffepausen.
– Vi lever i et hektisk samfunn der hverdagen er travel. Kaffepausen er verdifull. Den gir folk en pust i bakken, og bidrar til at vi får summet oss og pratet sammen, sier Marit Lynes fra Norsk Kaffeinformasjon.

Hun mener at arbeidstakere kan ha godt av å legge inn en kaffepause eller to i løpet av arbeidsdagen.

Økt respons Arrangementet, som er utviklet av Anorak og Kitchen, er en del av en større holdningskampanje for Norsk Kaffeinformasjon; kongkaffe.no

– I utgangspunktet var arrangementet en del av kongkaffe-universet , men vi ser nå at dette er et opplegg som etter hvert kan stå helt fint på egne ben. Det er vanvittig morsomt hvordan responsen har vært og hvordan den har økt fra i fjor. På fjorårets arrangement var det rundt 2000 mennesker innom. Vi krysser fingrene for like god stemning i år óg, sier Jens Petter Aarhus i Anorak.

Arrangementet har også en egen nettside.