Snart klart for «Aldri voksen»

Førstkommende søndag er det premiere på TVNorges store humorsatsing, «Aldri voksen», signert regissør Mathis Fürst og Feelgood.

95725 bc723 original

«Aldri voksen» har premiere søndag 26.1 kl. 22. Rollene bekles av kjente skuespillere som Ine Jansen, Laila Goody, Christian Skolmen, Andrea Bræin Hovig, Atle Antonsen og Kåre Conradi.

– Det har vært en stor glede å jobbe med de aller beste, sier Mathis Fürst.

Han forteller at hovedrollene i serien er utviklet i tett samarbeid mellom skuespillerne, Fürst og manusforfatterne Birgitte Wegner og Cathinka Nicolaysen.

Skuespillergjengen flankert av regissør Fürst nederst til høyre.

Møter seg selv i døra

Serien følger en gruppe venner fra ungdomstiden idet de selv får tenåringer i huset. Som voksne har de alle flyttet hjem til nabolaget de vokste opp i, og med store barn i huset møter de nå sin egen ungdomstid i døra.

– «Aldri voksen» er en serie om foreldreskap og dobbeltmoral. Om en generasjon foreldre som på mange måter aldri blir helt voksne. Serien pendler mellom det drøye og det såre, men forsøksvis alltid i en realistisk tone.

– Det er også en serie om voksent vennskap, og om at man ikke er eldre enn man føler seg, sier Fürst

For fjortiser i alle aldre

Selv om dette er en serie som har storbarnsfamilien som ramme så er det ikke nødvendigvis en serie man skal se sammen med barna. – Der «Side om side» samler familien skal «Aldri voksen» splitte den, humrer Fürst. – Så kan man heller se serien i hvert sitt om på hver sin dings.

Serien er i de voksnes perspektiv, og det har i utgangspunktet en voksen målgruppe, men regissøren håper at serien også kan være spennende for de yngre generasjoner.

– Oppsummert er vel «Aldri» voksen rett og slett en serie om og for fjortiser i alle aldre, avslutter Fürst.

Mathis Fürst har jobbet med reklamefilm siden han var med på å starte opp Monster i 2002. De senere årene har han hatt regi på filmer fra Smash, LO, Canal Digital, Helsedirektoratet, XXL og Toro. Du kan se reklamefilmene hans på hjemmesiden til One Big Happy Familiy.