Snopp flytter på seg

Ved årsskiftet flyttet steinkjerbyrået Snopp Design til Breidablikkgården i sentrum. – Med over 200 kvadratmeter boltreplass ligger det i kortene at byrået har spennende ting på gang, sier daglig leder Mathias Nervik.

92745 b9876 original
Snopp i nytt hjem: Håvard Bartnes, Mathias Nervik, Lena Johnsen og Gisle Grindvik.

Steinkjer-byrået forteller at de alltid har hatt store ambisjoner. Tanken om et eget hus har derfor vært med i noen år. Ved årsskiftet flyttet Snopp til Breidablikkgården i sentrum.

– Det veldig gøy å kunne skape et rom som er vårt eget! Samtidig ønsker vi å la oss inspirere av endringene huset har vært gjennom, sier Gisle Grindvik.

– Vi har latt oss inspirere av fargepaletten vi har funnet i kriker og kroker, og latt sår være sår fordi det er en del av husets historie. For oss er det spennende å kombinere tidløs design med moderne teknologi.

Foreløpig har gjengen benket seg til i kjelleren. Det neste steget er å flytte opp på gateplan.

– Nå bygger vi for fremtiden, konkluderer de.

Inderøyning med på laget

I april blir tekstforfatter og fotograf Lena Johnsen fra Inderøy en del av byrået. Hun fullførte Norsk Fotofagskole i 2008 og har jobbet innenfor reklame, næringsliv og magasin. Hun mestret også sosiale medier på et tidlig tidspunkt.

– Vi har gjennom flere år jobbet tett med felles kunder, og hatt et meget godt samarbeid. Våre visjoner og verdier er samstemte, og det føles derfor naturlig for meg å satse videre som en del av byrået, forteller hun.

– Lena har alltid levert innhold av høy kvalitet, og hennes erfaring med både prosjektledelse og markedsarbeid er en stor fordel. Sammen skal vi skape gode, gjennomtenkte og effektive kundereiser, sier daglig leder Mathias Nervik.