Søker deltakere til Young Lions Film

– Under 30 år? Delta i Young Lions Film, oppfordrer Cannes Lions’ representant i Norge. Konkurransen begynner allerede torsdag denne uken.

95604 71a52 original
Foto: Getty/Cannes Lions

Cannes Lions er representert i Norge av kinoreklameaktøren CAPA, og nå går markedskoordinator Hege Bergsvenkerud Sørli ut og etterlyser deltakere til den norske delen av konkurransen av Young Lions Film, som foregår allerede førstkommende torsdag 9. januar.

Markedskoordinator Hege Bergsvenkerud Sørli i Capa.– Norge er en av de få nasjonene som sender ned team til Cannes Lions i alle de syv Young Lions-kategoriene, og nå kan ditt team vinne den lokale Film-konkurransen, sier Bergsvenkerud Sørli til kreativtforum.no.

Teamet som vinner den norske delen av konkurransen blir sendt til Cannes Lions i juni for å konkurrere med team fra resten av verden. Bergsvenkerud Sørli presiserer at deltakerne selv må dekke regningen for reise, opphold og deltakerpass i Cannes.

– Young Lions Film er en av de mest prestisjefylte konkurransene på verdensbasis for unge og lovende kreatører. Norge har gjort det veldig bra siden den første Young Lions-konkurransen gikk av stabelen i 1990. Den gang var Print den eneste kategorien, og Norge vant gull, fortsetter hun.

Under 30 med fast jobb

Begge i teamet må være under 30 år (født etter 22.06.89) og jobbe innenfor kreativ kommunikasjon, enten i byrå eller in-house avdeling. Det blir avholdt en konkurranse med utdelt brief allerede 9. januar, innleveringsfrist er 12. januar.

– Vinneren vil bli annonsert 30. januar på prisutdelingen Big Screen Awards på Vika kino i Oslo, avslutter Bergsvenkerud Sørli.

Ønsker du å delta, eller mer informasjon? Ta kontakt med hege@capa.no.