Sølvfilm til Forsvaret

Forsvarets reklamefilm «Noe mer enn en utdanning» av TRY er kåret til den beste kinoreklamen i det første kvartalet i 2017.

84641 be41d original

Seks filmer var med i finalekampen om den første Sølvfilmen i 2017, og alle bortsett fra én var laget av TRY, nemlig Kreftforeningens «La meg hjelpe» av BRUNCH. De andre filmene som konkurrerte var Talkmores «du trenger ikke lete etter wi-fi», Tinemelks «Ferie – Smaker melken annerledes i utlandet?», Farris-filmen «Isbit» og Stabburets makrell-film «Er du en av oss?».

Juryen skriver blant annet følgende om «Noe mer enn en utdanning»: – Forsvaret fortsetter å lage gode reklamekampanjer, og denne gangen en solid film for å markedsføre utdanningsmulighetene og retningene. Godt manus, veldig god produksjon. Skuespillerne er troverdige og castingen veldig god. Og ikke minst en god pay off som lyder «For alt vi har. Og alt vi er». Kort sagt: dette er virkelig god reklame.

Team på jobben er Caroline Ekrem, Sara Hødnebø, Øystein Halvorsen, Karin Lund, Marte Heiersted og Lars Mitlid. Motion Blur er produksjonsselskapet med Kavar Singh på regi.

Det er kinoselskapene Capa og Media Direct Norge som står bak kåringen.