Sølvfilm til Naug & Venner

Joh. Johannson og Evergood stakk av med Sølvfilmen da reklamefilmen «Butler» gikk til topps i 3. kvartal av Sølvfilmen.

66619 a1c64 original
Skjermbilde fra «Evergood»-filmen «Butler», som kun vises på kino og tv, ikke på nett.

Det er kinoreklame-selskapene Media Direct Norge og CAPA Kinoreklame som står bak etableringen av Gullfilmen (og kvartalskåringen Sølvfilmen). Fem filmer var med i kampen om den tredje Sølvfilmen for 2015. I tillegg til vinner-filmen, ble Gilde-filmen «Fra noen som har vært oppe en stund», filmen «Skru av mobilen» fra Netcom, Ringnes Farris-filmen «Bøkeskogen» og «Hele Norges Bredbånd» fra Telenor vurdert av juryen.

Juryen skriver blant annet følgende om vinneren for tredje kvartal: «Filmen er meget velprodusert med fokus på høy troverdighet rundt kvalitetsreisen til Evergood. Treffer midt i målgruppen til kvalitetsbevisste mennesker. Morgan Freeman er prikken over i’en. En flott historie fra start til mål».

Reklamebyrået Naug & Venner står bak filmen. Hovedopptakene er gjort i Costa Rica, mens opptakene med Morgan Freeman ble gjort i New York.

I første kvartal i år var det Stabburet og Grandiosa som vant Sølvfilmen i kinoreklamemarkedet. Sølvfilmen for andre kvartal ble vunnet av Gilde og filmen «Takk for maten».