Sølvfisken for mai til OneCall og Morgenstern

Priskuttet på Familiepakka til OneCall avgjør familiens framtid i den humoristiske Sølvfisken-vinneren for mai fra OneCall, laget av Morgenstern.

Filmen om familiefaren som på grunn av priskutt på OneCalls familiepakke velger å «legge et stort lokk på alt det vonde» og vende hjem til familien, er både kreert og produsert av Morgenstern, med «Vikingane»-duoen Jonas Torgersen og Jon Iver Helgaker hyret inn som regissører.

Filmen vinner Sølvfisken for mai, med følgende begrunnelse fra juryen: «Med en solid regi, herlig casting og ikke minst et lekent univers har OneCall virkelig lykkes med å få vår oppmerksomhet med filmen Hjemvendt. Et budskap som fort kan oppleves litt uinteressant, kommuniseres i filmen på en overbevisende måte og med et litt overdrevent knep. Dette synes vi fungerer meget bra og er akkurat det kategorien trenger for å stå ut og å bli husket på en positiv måte. Alt i alt et godt håndverk som også gjør at vi trekker på smilebåndet. Det er lov å håpe at det kommer enda flere filmer etter samme lest. Gratulerer med Sølvfisk for mai.»

Teamet bak filmen fra Morgenstern består av kreatørene Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø, prosjektleder Ulla Hennum Birkrem og rådgiver Eirik Mikalsen.